Τι χρειαζόμαστε
- 
                                          400 γρ. ζυμαρικά (όποια μας αρέσουν)
- 
                                          1 πακέτο φιλέτο στήθος Ελαιοπουλάκι
- 
                                          1/2 κούπα γάλα
- 
                                          1 κ.σ. τυρί κρέμα
- 
                                          200 γρ. κατίκι ή τσαλαφούτι
- 
                                          10 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
- 
                                          1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 
                                          2 κ.σ. ελιές κομμένες
- 
                                          Λίγο ελαιόλαδο
- 
                                          1 1/2 κ.γλ. θυμάρι ξηρό
- 
                                          2 σκελίδες σκόρδο
- 
                                          Χυμό από 1/2 λεμόνι
- 
                                          Αλάτι
- 
                                          Πιπέρι
Τι κάνουμε
| 1 έγινε | Βράζουμε τα ζυμαρικά. | 
| 2 έγινε | Παίρνουμε το Ελαιοπουλάκι, του ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και 1/2 κ.γλ. θυμάρι και το βάζουμε σε ένα καυτό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο και μία σκελίδα σκόρδο. | 
| 3 έγινε | Κατεβάζουμε τη φωτιά λίγο και το αφήνουμε για 6-8 λεπτά να ψηθεί και από τις 2 μεριές, αφού έχουμε καπακώσει το τηγάνι. Λίγο πριν να είναι έτοιμο, ρίχνουμε το χυμό του λεμονιού. | 
| 4 έγινε | Το βγάζουμε από το τηγάνι και το κόβουμε σε λωρίδες λεπτές. | 
| 5 έγινε | Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε σε 3 κ.σ. ελαιόλαδο μία σκελίδα σκόρδο και 1 κ.γλ. θυμάρι. | 
| 6 έγινε | Ρίχνουμε το γάλα, και μόλις πάρει μία βράση προσθέτουμε τα τυριά και ανακατεύουμε. | 
| 7 έγινε | Προσθέτουμε το κομμένο κοτόπουλο, τα ζυμαρικά, τα ντοματίνια, τις ελιές, το κρεμμύδι, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε. | 
| 8 έγινε | Η σαλάτα αυτή σερβίρεται ζεστή ή κρύα. | 

 
      

 
                 
                



