Τι χρειαζόμαστε
-
500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
-
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
-
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
-
1/4 κούπας ελαιόλαδο
-
3 καρότα, ψιλοκομμένα
-
1 lt ζωμό βοδινού
-
1 1/2 κούπα αρακά
-
1/2 κούπα ρύζι νυχάκι
-
1 κούπα παρμεζάνα τριμμένη
-
Πιπέρι
Τι κάνουμε
1
έγινε
|
Βάζουμε σε ένα βαθύ αντικολλητικό σκεύους το ελαιόλαδο, τον κιμά, το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα σοτάρουμε. |
2
έγινε
|
Προσθέτουμε τα καρότα και το ζωμό και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για 20 λεπτά. |
3
έγινε
|
Ρίχνουμε τον αρακά και το ρύζι. |
4
έγινε
|
Προσθέτουμε λίγο νερό, πιπέρι, καπακώνουμε το τηγάνι και αφήνουμε να ρουφήξει τα ζουμιά του και να μαγειρευτεί το ρύζι. |
5
έγινε
|
Μόλις είναι έτοιμο, ρίχνουμε μέσα την παρμεζάνα και ανακατεύουμε. |