Τι χρειαζόμαστε
- 
                                          1/3 κούπας λάδι (φυτικό ή ελαιόλαδο)
 - 
                                          1 κρεμμύδι, κομμένο σε μέτρια κομμάτια
 - 
                                          150 γρ. μανιτάρια πλευώτους, κομμένα σε μπουκιές
 - 
                                          2 κούπες ρεβύθια, βρασμένα
 - 
                                          1 ντομάτα, ψιλοκομμένη
 - 
                                          200 ml. κρέμα σόγιας
 - 
                                          100 γρ. σπανάκι
 - 
                                          Αλάτι
 - 
                                          Πιπέρι
 - 
                                          2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα (προαιρετικά)
 
Τι κάνουμε
| 
                       1 
                        έγινε 
                         | 
                    
                                             Σε αντικολλητικό σκεύους σοτάρουμε το κρεμμύδι στο λάδι.  | 
                  
| 
                       2 
                        έγινε 
                         | 
                    
                                             Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα αφήνουμε για 4-5 λεπτά.  | 
                  
| 
                       3 
                        έγινε 
                         | 
                    
                                             Ρίχνουμε τα ρεβύθια, τη ντομάτα, το αλάτι και το πιπέρι, τα ανακατεύουμε και αφήνουμε για 5 λεπτά.  | 
                  
| 
                       4 
                        έγινε 
                         | 
                    
                                             Προσθέτουμε την κρέμα σόγιας και το σπανάκι και τα αφήνουμε για 3-4 λεπτά ακόμα.  | 
                  
| 
                       5 
                        έγινε 
                         | 
                    
                                             Σερβίρουμε προαιρετικά με ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι.  | 
                  

      



                
                



