Τι χρειαζόμαστε
-
1/3 κούπας λάδι (φυτικό ή ελαιόλαδο)
-
1 κρεμμύδι, κομμένο σε μέτρια κομμάτια
-
150 γρ. μανιτάρια πλευώτους, κομμένα σε μπουκιές
-
2 κούπες ρεβύθια, βρασμένα
-
1 ντομάτα, ψιλοκομμένη
-
200 ml. κρέμα σόγιας
-
100 γρ. σπανάκι
-
Αλάτι
-
Πιπέρι
-
2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα (προαιρετικά)
Τι κάνουμε
1
έγινε
|
Σε αντικολλητικό σκεύους σοτάρουμε το κρεμμύδι στο λάδι. |
2
έγινε
|
Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα αφήνουμε για 4-5 λεπτά. |
3
έγινε
|
Ρίχνουμε τα ρεβύθια, τη ντομάτα, το αλάτι και το πιπέρι, τα ανακατεύουμε και αφήνουμε για 5 λεπτά. |
4
έγινε
|
Προσθέτουμε την κρέμα σόγιας και το σπανάκι και τα αφήνουμε για 3-4 λεπτά ακόμα. |
5
έγινε
|
Σερβίρουμε προαιρετικά με ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι. |