ψητοί κολοκυθοκεφτέδες

0 1
ψητοί κολοκυθοκεφτέδες

Κοινοποιήστε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτήν τη διεύθυνση

Τι χρειαζόμαστε

Ρυθμίστε τις Μερίδες:
1 κιλό κολοκυθάκια περίπου 5-6
3 ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια
3 αυγά
250 γρ. φέτα
3 κ.σ. ψιλοκομμένο δυόσμο φρέσκο
3 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
3 κ.σ. ψιλοκομμένο άνηθο
1/2 κούπα ελαιόλαδο
200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Λίγο αλάτι
Λίγο πιπέρι
τριμμένη φρυγανιά για πανάρισμα

Σημειώστε αυτή τη συνταγή

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Κολοκυθοκεφτέδες, αλλά ψητοί. Τι καλύτερο;

  • 70
  • Άτομα 6
  • Εύκολο

Τι χρειαζόμαστε

Κοινοποίηση
(Visited 4,494 times, 1 visits today)

Τι κάνουμε

1
έγινε

Τρίβουμε τα κολοκυθάκια στο χοντρό τρίφτη.
Τα σουρώνουμε και τα αφήνουμε για 30 λεπτά να στραγγίξουν.

2
έγινε

Ψιλοκόβουμε το δυόσμο, τον μαιντανό και τον άνηθο.

3
έγινε

Θρυμματίζουμε τη φέτα με τα χέρια μας.

4
έγινε

Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε (προσθέτουμε το αλεύρι μέχρι να πήξει λίγο το μίγμα).

5
έγινε

Πλάθουμε τους κολοκυθοκεφτέδες και τους πανάρουμε στην τριμμένη φρυγανιά.
Το μίγμα θα είναι λίγο υδαρές και θα κολλάει στα χέρια μας. Μην ανησυχήσετε. Μόλις το πανάρετε με τη φρυγανιά θα πάρει το σχήμα που πρέπει.

6
έγινε

Τους απλώνουμε σε ένα ταψί στο οποίο έχουμε στρώσει ένα αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.

7
έγινε

Ψήνουμε για 30-40 λεπτά στους 180°C σε προθερμασμένο φούρνο.

themis

προηγούμενη
γλώσσα παναρισμένη σε αμύγδαλο
επόμενη
Μπιφτέκια με τραχανά
προηγούμενη
γλώσσα παναρισμένη σε αμύγδαλο
επόμενη
Μπιφτέκια με τραχανά