γλώσσα παναρισμένη σε αμύγδαλο

0 0
γλώσσα παναρισμένη σε αμύγδαλο

Κοινοποιήστε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτήν τη διεύθυνση

Τι χρειαζόμαστε

Ρυθμίστε τις Μερίδες:
8 φιλέτα γλώσσας
2 αυγά
120 γρ. τριμμένα αμύγδαλα
Λίγο αλεύρι για όλες τις χρήσεις ή ρυζάλευρο για πασπάλισμα
λάδι για τηγάνισμα
Λίγο αλάτι
Λίγο πιπέρι

Σημειώστε αυτή τη συνταγή

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Χαρακτηριστικά:
  • Gluten Free

Αν θέλετε χρησιμοποιείτε φιστίκια peanuts.

  • 25
  • Άτομα 8
  • Εύκολο

Τι χρειαζόμαστε

Κοινοποίηση
(Visited 731 times, 1 visits today)

Τι κάνουμε

1
έγινε

Χτυπάμε σε ένα βαθύ πιάτο τα αυγά (με το αλατοπίπερο).

2
έγινε

Τοποθετούμε σε ένα ρηχό πιάτο τα αμύγδαλα.

3
έγινε

Αλευρώνουμε ελαφρώς τις γλώσσες.

4
έγινε

Τις περνάμε πρώτα από το πιάτο με τα αυγά και μετά από το πιάτο με τα αμύγδαλα.

5
έγινε

Βάζουμε στο τηγάνι το λάδι και μόλις ζεσταθεί τηγανίζουμε τις γλώσσες για λίγα λεπτά και από τις δύο πλευρές.

themis

προηγούμενη
ομελέτα με μακαρόνια
επόμενη
ψητοί κολοκυθοκεφτέδες
προηγούμενη
ομελέτα με μακαρόνια
επόμενη
ψητοί κολοκυθοκεφτέδες