Τι χρειαζόμαστε
-
1 κιλό κολοκυθάκιαπερίπου 5-6
-
3 ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια
-
3 αυγά
-
250 γρ. φέτα
-
3 κ.σ. ψιλοκομμένο δυόσμο φρέσκο
-
3 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
-
3 κ.σ. ψιλοκομμένο άνηθο
-
1/2 κούπα ελαιόλαδο
-
200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
-
Λίγο αλάτι
-
Λίγο πιπέρι
-
τριμμένη φρυγανιάγια πανάρισμα
Τι κάνουμε
1
έγινε
|
Τρίβουμε τα κολοκυθάκια στο χοντρό τρίφτη. |
2
έγινε
|
Ψιλοκόβουμε το δυόσμο, τον μαιντανό και τον άνηθο. |
3
έγινε
|
Θρυμματίζουμε τη φέτα με τα χέρια μας. |
4
έγινε
|
Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε (προσθέτουμε το αλεύρι μέχρι να πήξει λίγο το μίγμα). |
5
έγινε
|
Πλάθουμε τους κολοκυθοκεφτέδες και τους πανάρουμε στην τριμμένη φρυγανιά. |
6
έγινε
|
Τους απλώνουμε σε ένα ταψί στο οποίο έχουμε στρώσει ένα αντικολλητικό χαρτί ψησίματος. |
7
έγινε
|
Ψήνουμε για 30-40 λεπτά στους 180°C σε προθερμασμένο φούρνο. |