Τι χρειαζόμαστε
-
1 ζυμάρι πίτσας (με ή χωρίς γλουτένη)
-
2 βραστά αυγά, κομμένα σε μικρά κομμάτια
-
300 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη
-
1 μικρή ντομάτα, κομμένη σε κυβάκια
-
5-6 ελιές, κομμένες
-
1 μικρό κρεμμύδι, κομμένο σε μικρά κομμάτια
-
3 φέτες γαλοπούλας, κομμένες σε τετραγωνάκια (προαιρετικά)
-
Λίγη πάπρικα
-
4-5 κ.σ. ελαιόλαδο
-
Λίγη σκόνη σκόρδου
-
Λίγη Λίγη
Τι κάνουμε
1
έγινε
|
Ανακατεύουμε σε ένα ποτηράκι το ελαιόλαδο με τη σκόνη σκόρδου και τη ρίγανη και τα απλώνουμε επάνω από τη βάση της πίτσας μας. |
2
έγινε
|
Απλώνουμε τα 100 γρ. μοτσαρέλας. |
3
έγινε
|
Τοποθετούμε τα υπόλοιπα υλικά και από επάνω την υπόλοιπη μοτσαρέλα και την πάπρικα. |
4
έγινε
|
Ψήνουμε στους 180ºC για 15-20 λεπτά. |