Τι χρειαζόμαστε
-
1 πατάτα
-
1 καρότο
-
1 πράσο
-
1 κρεμμύδι
-
1 φινόκιο
-
1 κολοκυθάκι
-
1 λαβράκι
-
1 σκελίδα σκόρδο
-
Λίγο φρέσκο θυμάρι
-
Λίγο αλάτι
-
Λίγο φρέσκο πιπέρι
-
Ξύσμα από ένα λεμόνι
Τι κάνουμε
|
1
έγινε
|
Κόβουμε τα λαχανικά σε ροδέλλες και τα βράζουμε να μαλακώσουν λίγο. |
|
2
έγινε
|
Τα στρώνουμε στη λαδόκολλα, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και απλώνουμε το φρέσκο θυμάρι. |
|
3
έγινε
|
Βάζουμε από επάνω το λαβράκι. |
|
4
έγινε
|
Τοποθετούμε στην κοιλιά του το σκόρδο. |
|
5
έγινε
|
Ρίχνουμε από επάνω αλάτι, πιπέρι και το ξύσμα από το λεμόνι. |
|
6
έγινε
|
Χαράζουμε το ψάρι και κλείνουμε τη λαδόκολλα. |
|
7
έγινε
|
Ψήνουμε στους 200°C στον αέρα για 30 περίπου λεπτά. |
|
8
έγινε
|
Ρίχνουμε το ελαιόλαδο από επάνω. |







