κριθαρότο με γαρίδες

0 0
κριθαρότο με γαρίδες

Κοινοποιήστε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτήν τη διεύθυνση

Τι χρειαζόμαστε

Ρυθμίστε τις Μερίδες:
4 κ.σ. ελαιόλαδο ή βούτυρο
2 πολτοποιημένες σκελίδες σκόρδο
1/2 κιλό γαρίδες
1 ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι φρέσκο
4 ψιλοκομμένες ντομάτες
300 γρ. κριθαράκι
1/2 κ.γλ. τζίντζερ φρέσκο
Λίγο αλάτι
Λίγο φρέσκο πιπέρι

Σημειώστε αυτή τη συνταγή

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 40
  • Άτομα 3
  • Μεσαίο

Τι χρειαζόμαστε

Κοινοποίηση
(Visited 1,421 times, 1 visits today)

Τι κάνουμε

1
έγινε

Βράζουμε και καθαρίζουμε τις γαρίδες.

2
έγινε

Ρίχνουμε σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το λάδι (ή το βούτυρο) και το σκόρδο και το σοτάρουμε.

3
έγινε

Προσθέτουμε τις γαρίδες και μόλις πάρουν χρώμα τις αφαιρούμε από το τηγάνι και τις αφήνουμε σε ένα πιάτο.

4
έγινε

Ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι το κρεμμυδάκι και το σοτάρουμε για λίγο.

5
έγινε

Προσθέτουμε τις ντομάτες, 2 κούπες νερό και μόλις πάρει βράση ρίχνουμε το κριθαράκι και χαμηλώνουμε τη φωτιά.

6
έγινε

Ρίχνουμε το τζίντζερ και το αλάτι και αφήνουμε το κριθαράκι να μαγειρευτεί ανακατεύοντας ανά διαστήματα (αν χρειαστεί, προσθέτουμε νερό).

7
έγινε

Ένα λεπτό πριν να είναι έτοιμο ρίχνουμε μέσα τις γαρίδες και ανακατεύουμε.

8
έγινε

Ρίχνουμε λίγο φρέσκο πιπέρι προαιρετικά.

themis

προηγούμενη
spaghetti με κρύα σάλτσα αβοκάντο
επόμενη
λαβράκι με λαχανικά
προηγούμενη
spaghetti με κρύα σάλτσα αβοκάντο
επόμενη
λαβράκι με λαχανικά