κροκέτες μπακαλιάρου
με κρυμμένο κουνουπίδι

0 0
κροκέτες μπακαλιάρου

Κοινοποιήστε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτήν τη διεύθυνση

Τι χρειαζόμαστε

Ρυθμίστε τις Μερίδες:
Για το κουρκουτι
1 κουτάκι μπίρα
1 πρέζα αλάτι
150 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κ.σ. baking powder
Για τις κροκέτες
500 γρ. ξαλμυρισμένο μπακαλιάρο
100 γρ. κουνουπίδι
αραβοσιτέλαιο για τηγάνισμα

Σημειώστε αυτή τη συνταγή

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 40
  • Άτομα 4
  • Μεσαίο

Τι χρειαζόμαστε

  • Για το κουρκουτι

  • Για τις κροκέτες

Κοινοποίηση
(Visited 753 times, 1 visits today)

Τι κάνουμε

1
έγινε

Για το κουρκούτι

Ρίχνουμε σε ένα βαθύ μπολ τη μπίρα και προσθέτουμε σιγά σιγά το αλάτι, το αλεύρι, το baking powder ανακατεύουμε συνεχώς.

2
έγινε

Για τις κροκέτες

Βράζουμε για 5 λεπτά το κουνουπίδι και το χοντροκόβουμε στον τρίφτη ή στο muti.

3
έγινε

Μαδάμε τον μπακαλιάρο με τα χέρια μας σε μικρά κομματάκια.

4
έγινε

Ρίχνουμε στο κουρκούτι το μπακαλιάρο και το κουνουπίδι.
Το αφήνουμε για 15 λεπτά.

5
έγινε

Ρίχνουμε σε βαθύ τηγάνι το λάδι και αφού ζεσταθεί πολύ, παίρνουμε μία κουταλιά από το μίγμα και το ρίχνουμε στο τηγάνι.

6
έγινε

Τηγανίζουμε μέχρι να ροδοκοκκινίσουν οι κροκέτες.

7
έγινε

Τις τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τις σερβίρουμε.

themis

προηγούμενη
ντοματόσουπα με pasta kids
επόμενη
ρύζι με αρακά
προηγούμενη
ντοματόσουπα με pasta kids
επόμενη
ρύζι με αρακά