Τι χρειαζόμαστε
-
2 κ.σ. ελαιόλαδο
-
1 σκελίδα σκόρδο
-
4 μπουτάκια κοτόπουλου
-
Χυμό από ένα λεμόνι
-
1 κ.σ. μουστάρδα
-
1 κ.σ. μέλι
-
4 φύλλα δάφνης
-
1 κ.σ. τριμμένο τζίντζερ φρέσκο
-
4 πατάτες
-
4 καρότα
-
4 κολοκυθάκια
-
10 μανιτάρια λευκά
-
Λίγο αλάτι
-
Λίγο πιπέρι
Τι κάνουμε
1
έγινε
|
Κόβουμε τα λαχανικά σε μέτρια κομμάτια. |
2
έγινε
|
Βάζουμε στην κατσαρόλα λίγο ελαιόλαδο, ένα σκόρδο και τα μπουτάκια και τα σοτάρουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα. |
3
έγινε
|
Ρίχνουμε το λεμόνι, τη μουστάρδα, το μέλι, τις δάφνες, το ginger, το αλάτι & το πιπέρι και ανακατεύουμε. |
4
έγινε
|
Προσθέτουμε νερό και αφήνουμε το κοτόπουλο να μαγειρευτεί για 45 λεπτά. |
5
έγινε
|
Ρίχνουμε τα λαχανικά, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και τα αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά για 15' περίπου ακόμα. |