κριτσίνια χωρίς γλουτένη
με ζαμπον

0 0
κριτσίνια χωρίς γλουτένη

Κοινοποιήστε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτήν τη διεύθυνση

Σημειώστε αυτή τη συνταγή

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Χαρακτηριστικά:
  • Gluten Free

Αντί για ζαμπόν, χρησιμοποιείτε γαλοπούλα.

  • Μεσαίο

Τι χρειαζόμαστε

Κοινοποίηση
(Visited 1,781 times, 1 visits today)

Τι κάνουμε

1
έγινε

Ανακατεύουμε στον κάδο του μίξερ όλα τα υλικά μαζί.

2
έγινε

Αφήνουμε το ζυμάρι να ξεκουραστεί για 20 λεπτά περίπου, σκεπασμένο με μία πετσέτα ή με μεμβράνη.

3
έγινε

Ανοίγουμε σε μπαστουνάκια τα κριτσίνια και τα πιέζουμε λίγο με το χέρι μας να γίνουν επίπεδα.

4
έγινε

Τοποθετούμε επάνω τους το ζαμπόν (διαγώνια) και "τυλίγουμε" τη ζύμη γύρω από το ζαμπόν.

5
έγινε

Τα απλώνουμε σε ένα αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και τα αλείφουμε με το ασπράδι που έχουμε χτυπήσει.

6
έγινε

Ψήνουμε στους 180°C μέχρι να ροδίσουν.

themis

προηγούμενη
κοτόπουλο με τζίντζερ
επόμενη
χόρτα με αυγά και σπανάκι
προηγούμενη
κοτόπουλο με τζίντζερ
επόμενη
χόρτα με αυγά και σπανάκι