Τι χρειαζόμαστε
-
1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ χωρίς ζάχαρη
-
250 γρ. βούτυρο μαλακό
-
30 γρ. κακάο
-
50 γρ. φουντούκια
-
20 σταγόνες υγρή στέβια Slim fix
-
3 κ.σ. κονιάκ
-
Λίγα επιπλέον φουντούκια θρυμματισμένα για πασπάλισμα
-
Λίγο κακάο για πασπάλισμα (προαιρετικά)
Τι κάνουμε
1
έγινε
|
Βάζουμε σε ένα μούλτι τα μισά μπισκότα μαζί με τα φουντούκια και τα θρυμματίζουμε. |
2
έγινε
|
Κόβουμε με το χέρι μας τα υπόλοιπα μπισκότα σε μέτρια ή μικρά κομμάτια (αναλόγως πως μας αρέσουν να είναι μέσα στον κορμό). |
3
έγινε
|
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με το κακάο. |
4
έγινε
|
Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά (εκτός από το έξτρα φουντούκι που έχουμε για να πασπαλίσουμε τον κορμό μας) και τα χτυπάμε στο μίξερ για 1 λεπτό. |
5
έγινε
|
Απλώνουμε το μείγμα μας σε μία λαδόκολλα και σχηματίζουμε ένα μακρόστενο ρολό. |
6
έγινε
|
Το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες (όπου και το διατηρούμε). |
7
έγινε
|
Όταν έρθει η ώρα να σερβίρουμε τον κορμό μας, τον πασπαλίζουμε με θρυμματισμένο φουντούκι και κακάο (προαιρετικά). |