Τι χρειαζόμαστε
- 
                                          ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ
- 
                                          500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
- 
                                          1 χούφτα ψωμί, το οποίο έχουμε μουλιάσει σε νερό
- 
                                          1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 
                                          2 κ.σ. μαϊντανό
- 
                                          1 κ.σ. δυόσμο φρέσκο
- 
                                          1 κ.γλ. ξύδι
- 
                                          2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 
                                          Λίγο αλάτι
- 
                                          Λίγο πιπέρι
- 
                                          ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
- 
                                          400 γρ. ντομάτες ή αποφλοιωμένα ντοματάκια
- 
                                          4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 
                                          1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 
                                          1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
- 
                                          2-3 κούπες νερό
- 
                                          Λίγο αλάτι
- 
                                          Λίγο πιπέρι
- 
                                          1/2 κ.γλ. ζάχαρη
Τι κάνουμε
| 1 έγινε | Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τα κεφτεδάκια και τα πλάθουμε. | 
| 2 έγινε | Σε μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι σε χαμηλή φωτιά. | 
| 3 έγινε | Προσθέτουμε τις ντομάτες, το νερό, το αλάτι, το πιπέρι και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε. | 
| 4 έγινε | Ρίχνουμε μέσα τα κεφτεδάκια και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν. | 
| 5 έγινε | Τα γυρίζουμε ανά διαστήματα και προσθέτουμε νερό αν χρειαστεί. | 

 
      

 
                 
                



