Τι χρειαζόμαστε
-
8 φιλέτα γλώσσας
-
2 αυγά
-
120 γρ. τριμμένα αμύγδαλα
-
Λίγο αλεύρι για όλες τις χρήσεις ή ρυζάλευρογια πασπάλισμα
-
λάδι για τηγάνισμα
-
Λίγο αλάτι
-
Λίγο πιπέρι
Τι κάνουμε
1
έγινε
|
Χτυπάμε σε ένα βαθύ πιάτο τα αυγά (με το αλατοπίπερο). |
2
έγινε
|
Τοποθετούμε σε ένα ρηχό πιάτο τα αμύγδαλα. |
3
έγινε
|
Αλευρώνουμε ελαφρώς τις γλώσσες. |
4
έγινε
|
Τις περνάμε πρώτα από το πιάτο με τα αυγά και μετά από το πιάτο με τα αμύγδαλα. |
5
έγινε
|
Βάζουμε στο τηγάνι το λάδι και μόλις ζεσταθεί τηγανίζουμε τις γλώσσες για λίγα λεπτά και από τις δύο πλευρές. |