Τι χρειαζόμαστε
-
500 γρ. φιλέτο κοτόπουλο
-
1 κούπα σάλτσα σόγιας
-
2 κ.σ. μέλι
-
1/3 κούπας ηλιέλαιο
-
3 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
-
1 κολοκυθάκι, κομμένο σε λεπτές λωρίδες
-
2 καρότα, κομμένα σε λεπτές λωρίδες
-
2 κούπες λάχανο ψιλοκομμένο
Τι κάνουμε
1
έγινε
|
Κόβουμε το κοτόπουλο σε λεπτές λωρίδες. |
2
έγινε
|
Aνακατεύουμε σε βαθύ πιάτο τη σάλτσα σόγιας με το μέλι. |
3
έγινε
|
Ρίχνουμε σε wok (ή τηγάνι μεγάλο) το λάδι και τηγανίζουμε το κοτόπουλο (stir fry). |
4
έγινε
|
Το αφαιρούμε από το wok, προσθέτουμε τα λαχανικά και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν λίγο (αναλόγως πόσο θέλουμε να “κρατάνε”). |
5
έγινε
|
Μόλις είναι έτοιμα τα λαχανικά προσθέτουμε το κοτόπουλο και τη μαρινάδα και ανακατεύουμε. |
6
έγινε
|
Σερβίρουμε σκέτο ή με ρύζι. |