blondies με ρεβίθια και σοκολάτα

0 0
blondies με ρεβίθια και σοκολάτα

Κοινοποιήστε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτήν τη διεύθυνση

Τι χρειαζόμαστε

400 γρ. ρεβίθια
130 γρ. μέλι
100 γρ. φυστικοβούτυρο
1 κ.γλ. εκχύλισμα βανίλιας
1/4 κ.γλ. μαγειρική σόδα
1/4 κ.γλ. baking powder
1/4 κ.γλ. αλάτι
100 γρ. σταγόνες σοκολάτας

Σημειώστε αυτή τη συνταγή

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Χαρακτηριστικά:
  • Gluten Free
  • 1'25
  • Εύκολο

Τι χρειαζόμαστε

Κοινοποίηση
(Visited 1,468 times, 1 visits today)

Τι κάνουμε

1
έγινε

Βράζουμε τα ρεβίθια για 1 ώρα περίπου.

2
έγινε

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C.

3
έγινε

Απλώνουμε σε ένα μικρό ταψάκι ένα αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.

4
έγινε

Ρίχνουμε σε έναν επεξεργαστή τροφίμων (ή σε μούλτι) σιγά σιγά όλα τα υλικά εκτός από τις σταγόνες σοκολάτας και τα πολτοποιούμε.

5
έγινε

Προσθέτουμε μέσα τα 80 γρ. σοκολάτας και τα ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.

6
έγινε

Απλώνουμε τη ζύμη μας στο ταψάκι και πασπαλίζουμε με τα υπόλοιπα 20γρ. σταγόνων σοκολάτας.

7
έγινε

Ψήνουμε για 20-25 λεπτά (κάνουμε το τεστ της οδοντογλυφίδας).

8
έγινε

Το αφήνουμε να κρυώσει, το κόβουμε και το σερβίρουμε.

themis

προηγούμενη
λαχανόρυζο
επόμενη
χυλοπίτες με σάλτσα κιμά και γιαουρτιού
προηγούμενη
λαχανόρυζο
επόμενη
χυλοπίτες με σάλτσα κιμά και γιαουρτιού