blondies με ρεβίθια και σοκολάτα

0 0
blondies με ρεβίθια και σοκολάτα

Κοινοποιήστε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτήν τη διεύθυνση

Τι χρειαζόμαστε

400 γρ. ρεβίθια
130 γρ. μέλι
100 γρ. φυστικοβούτυρο
1 κ.γλ. εκχύλισμα βανίλιας
1/4 κ.γλ. μαγειρική σόδα
1/4 κ.γλ. baking powder
1/4 κ.γλ. αλάτι
100 γρ. σταγόνες σοκολάτας

Σημειώστε αυτή τη συνταγή

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Χαρακτηριστικά:
  • Gluten Free
  • 1'25
  • Εύκολο

Τι χρειαζόμαστε

Κοινοποίηση
(Visited 1,482 times, 1 visits today)

Τι κάνουμε

1
έγινε

Βράζουμε τα ρεβίθια για 1 ώρα περίπου.

2
έγινε

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C.

3
έγινε

Απλώνουμε σε ένα μικρό ταψάκι ένα αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.

4
έγινε

Ρίχνουμε σε έναν επεξεργαστή τροφίμων (ή σε μούλτι) σιγά σιγά όλα τα υλικά εκτός από τις σταγόνες σοκολάτας και τα πολτοποιούμε.

5
έγινε

Προσθέτουμε μέσα τα 80 γρ. σοκολάτας και τα ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.

6
έγινε

Απλώνουμε τη ζύμη μας στο ταψάκι και πασπαλίζουμε με τα υπόλοιπα 20γρ. σταγόνων σοκολάτας.

7
έγινε

Ψήνουμε για 20-25 λεπτά (κάνουμε το τεστ της οδοντογλυφίδας).

8
έγινε

Το αφήνουμε να κρυώσει, το κόβουμε και το σερβίρουμε.

themis

προηγούμενη
λαχανόρυζο
επόμενη
χυλοπίτες με σάλτσα κιμά και γιαουρτιού
προηγούμενη
λαχανόρυζο
επόμενη
χυλοπίτες με σάλτσα κιμά και γιαουρτιού
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here