Τι χρειαζόμαστε
-
1 φιλέτο στήθος Ελαιοπουλάκι
-
1 1/2 κ.σ. γιαούρτι
-
1/2 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
-
2 κ.σ. άνηθο
-
1 κ.σ. μαγιονέζα
-
Λίγο αλάτι
-
Λίγο πιπέρι
-
2 κυπριακές πίτες
Τι κάνουμε
1
έγινε
|
Βράζουμε το στήθος Ελαιοπουλάκι. |
2
έγινε
|
Μόλις βράσει, το "μαδάμε" με ένα πιρούνι. |
3
έγινε
|
Το βάζουμε σε ένα μπολ με τα υπόλοιπα υλικά και τα ανακατεύουμε. |
4
έγινε
|
Κόβουμε τις πίτες από τη μία μεριά, και τις γεμίζουμε με την κοτοσαλάτα. |