Τι χρειαζόμαστε
- 
                                          2 κατσικίσια γιαούρτια ΔΩΔΩΝΗ
- 
                                          200 γρ. αγγούρι
- 
                                          3 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες
- 
                                          20 γρ. δυόσμο
- 
                                          15 γρ. άνηθο
- 
                                          3 κ.σ. ξύδι
- 
                                          1/4 κούπας ελαιόλαδο
- 
                                          Αλάτι
- 
                                          Πιπέρι
Τι κάνουμε
| 1 έγινε | Ξεφλουδίζουμε το αγγούρι. Το τρίβουμε στον τρίφτη και το στραγγίζουμε να φύγουν τα υγρά του. | 
| 2 έγινε | Τοποθετούμε το αγγούρι σε μπολ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά, τα ανακατεύουμε και τα αφήνουμε στο ψυγείο για μία ώρα και το απολαμβάνουμε! | 

 
      

 
                 
                



