Τι χρειαζόμαστε
-
1 πακέτο ταλιατέλες Melissa
-
45 γρ. αποξηραμένα μανιτάρια porcini
-
4 κ.σ. λάδι
-
2 σκελίδες σκόρδο
-
300 ml. κρέμα σόγιας
-
Λίγο αλάτι
-
Λίγο φρέσκο πιπέρι
Τι κάνουμε
|
1
έγινε
|
Βάζουμε τα μανιτάρια σε έναν επεξεργαστή τροφίμων (ή μούλτι) και τα θρυμματίζουμε. |
|
2
έγινε
|
Σε ένα βαθύ αντικολλητικό σκεύος σοτάρουμε το σκόρδο στο λάδι. |
|
3
έγινε
|
Προσθέτουμε τα porcini και τα ανακατεύουμε. |
|
4
έγινε
|
Ρίχνουμε την κρέμα σόγιας και ανακατεύουμε (θα είναι αρκετά πηχτή. Έτσι πρέπει να είναι). |
|
5
έγινε
|
Βράζουμε τις ταλιατέλες 1 λεπτό λιγότερο από αυτό που αναγράφεται στη συσκευασία και κρατάμε 1/2 κούπα από το νερό μέσα στο οποίο τα βράσαμε. |
|
6
έγινε
|
Τις ρίχνουμε μέσα στο σκεύος με τη σάλτσα μαζί με το νερό που κρατήσαμε, προσθέτουμε φρέσκο πιπέρι, ανακατεύουμε και σερβίρουμε. |







