Τι χρειαζόμαστε
-
70 γρ. ρεβίθια Μπάρμπα Στάθης
-
1 κ.σ. ελαιόλαδο
-
1 κούπα κρεμμύδι ψιλοκομμένο
-
1 κούπα καρότο σε φέτες βιολογικής καλλιέργειας Μπάρμπα Στάθης
-
80 ml συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας Μπάρμπα Στάθης
-
1/2 σέλερυ κομμένο
-
60 γρ. κοφτό μακαρονάκι ή gluten free κοφτό μακαρονάκι
-
1/2 κ.γλ. ρίγανη
-
1 φύλλο δάφνης
-
1 1/2 lt ζωμό λαχανικών
Τι κάνουμε
1
έγινε
|
Βράζουμε τα ρεβίθια 35 λεπτά. |
2
έγινε
|
Βράζουμε τα μακαρονάκια al dente, βάση των οδηγιών της συσκευασίας. Τα σουρώνουμε και τα αφήνουμε στην άκρη. |
3
έγινε
|
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και το κρεμμύδι και το σοτάρουμε για 5-6 λεπτά. |
4
έγινε
|
Προσθέτουμε το καρότο, το σέλερι και τα μυρωδικά και τα αφήνουμε για άλλα 3-4 λεπτά. |
5
έγινε
|
Ρίχνουμε το ζωμό, το χυμό ντομάτας και τα ρεβύθια. |
6
έγινε
|
Μόλις πάρουν βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και τα αφήνουμε για άλλα 15 λεπτά περίπου να βράσουν. |
7
έγινε
|
Προσθέτουμε το μακαρονάκι και μαγειρεύουμε για άλλα 2-3 λεπτά. |