ψητός μπακαλιάρος παναρισμένος με corn flakes

0 0
ψητός μπακαλιάρος παναρισμένος με corn flakes

Κοινοποιήστε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτήν τη διεύθυνση

Τι χρειαζόμαστε

Ρυθμίστε τις Μερίδες:
4 φιλέτα μπακαλιάρου
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 1/2 κούπα corn flakes ή corn flakes χωρίς γλουτένη
1 κ.σ. μουστάρδα Dijon
1 αυγό
Λίγο αλάτι
Λίγο πιπέρι

Σημειώστε αυτή τη συνταγή

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Χαρακτηριστικά:
  • Gluten Free
  • 20
  • Άτομα 4
  • Εύκολο

Τι χρειαζόμαστε

Κοινοποίηση
(Visited 908 times, 1 visits today)

Τι κάνουμε

1
έγινε

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200ºC.

2
έγινε

Θρυμματίζουμε τα corn flakes στο μούλτι και τα βάζουμε σε ένα μπολ.

3
έγινε

Ανακατεύουμε σε άλλο μπολ το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το αυγό, το αλάτι και το πιπέρι.

4
έγινε

Περνάμε τα φιλέτα του μπακαλιάρου πρώτα από το μπολ με το αυγό και μετά από το μπολ με τα δημητριακά.

5
έγινε

Τα στρώνουμε σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και τα ψήνουμε για 15 περίπου λεπτά (αναλόγως το μέγεθος του μπακαλιάρου).

6
έγινε

Σερβίρουμε με βραστά λαχανικά, ψητή πατάτα, πουρέ ή ρύζι.

themis

προηγούμενη
σούπα με ρεβίθια και κοφτό μακαρονάκι
επόμενη
σαλάτα με κριθαράκι και κοτόπουλο
προηγούμενη
σούπα με ρεβίθια και κοφτό μακαρονάκι
επόμενη
σαλάτα με κριθαράκι και κοτόπουλο