κοφτό μακαρονάκι με χταπόδι

0 0
κοφτό μακαρονάκι με χταπόδι

Κοινοποιήστε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτήν τη διεύθυνση

Τι χρειαζόμαστε

Ρυθμίστε τις Μερίδες:
1 χταπόδι
4 κρεμμύδια
4 κ.σ. ελαιόλαδο
3-4 κούπες κρασί κόκκινο
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
2 κ.σ. μέλι
1 φύλλο δάφνης
1-2 καυτερές πιπερίτσες
1 πακέτο κοφτό μακαρονάκι χωρίς γλουτένη

Σημειώστε αυτή τη συνταγή

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Χαρακτηριστικά:
  • Gluten Free

Μη φοβηθείτε τις πιπερίτσες. Δίνουν αυτό το "κάτι άλλο" σε αυτό το πιάτο. Άντε, αν φοβάστε, βάλτε μόνο μία ;)

  • 60
  • Άτομα 4
  • Μεσαίο

Τι χρειαζόμαστε

Κοινοποίηση
(Visited 1,450 times, 1 visits today)

Τι κάνουμε

1
έγινε

Βράζoυμε το χταπόδι και το κόβουμε σε μικρά κομματάκια.

2
έγινε

Κόβουμε τα κρεμμύδια σε μεγάλα κομμάτια (όπως στη χωριάτικη σαλάτα).

3
έγινε

Ρίχνουμε σε βαθύ αντικολλητικό σκεύος το λάδι και τα κρεμμύδια και τα αφήνουμε να μαραθούν.

4
έγινε

Προσθέτουμε το χταπόδι και ανακατεύουμε για 1 λεπτό.

5
έγινε

Ρίχνουμε το κρασί, τον πελτέ, το μέλι, τη δάφνη και τις πιπερίτσες και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν μέχρι να δέσει η σάλτσα.

6
έγινε

Βράζουμε το μακαρονάκι 1 λεπτό λιγότερο από αυτό που λέει η συσκευασία.

7
έγινε

Το ρίχνουμε μέσα στη σάλτσα και το αφήνουμε να πάρει μία βράση για 1 λεπτό.

themis

προηγούμενη
ρύζι με αρακά
επόμενη
quiche lorraine
προηγούμενη
ρύζι με αρακά
επόμενη
quiche lorraine