Τι χρειαζόμαστε
-
600 γρ. σπανάκι
-
2 πράσα, κομμένα σε ροδέλες
-
1 ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο
-
5 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
-
1 ματσάκι καυκαλήθρα
-
1 κεσεδάκι γιαούρτι
-
1/2 κεσεδάκι (του γιαουρτιού) καλαμποκάλευρο
-
3/4 κεσεδάκι (του γιαουρτιού) ελαιόλαδο
-
3/4 κεσεδάκι (του γιαουρτιού) αλεύρι χωρίς γλουτένη ή αλεύρι γ.ο.χ.
-
1 αυγό
-
1 κεσεδάκι (του γιαουρτιού) νερό
-
400 γρ. φέτα
-
Πιπέρι
-
Λίγο αλάτι
Τι κάνουμε
1
έγινε
|
Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ το σπανάκι, τα πράσα, τον άνηθο, τα κρεμμυδάκια και την καυκαλήθρα. |
2
έγινε
|
Ρίχνουμε λίγο αλάτι και τα "στίβουμε" ελαφρά με τα χέρια μας να βγουν τα υγρά. |
3
έγινε
|
Σε άλλο μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, το καλαμποκάλευρο, το ελαιόλαδο, το αλεύρι, το αυγό και το νερό. |
4
έγινε
|
Ρίχνουμε μέσα τα υλικά του μπολ με το σπανάκι και τα ανακατεύουμε. |
5
έγινε
|
Προσθέτουμε τη φέτα και το πιπέρι και ανακατεύουμε. |
6
έγινε
|
Λαδώνουμε ένα ταψί και το πασπαλίζουμε με καλαμποκάλευρο. |
7
έγινε
|
Ρίχνουμε μέσα το μείγμα μας. |
8
έγινε
|
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ºC στις αντιστάσεις για περίπου 40 λεπτά. |