Τι χρειαζόμαστε
-
Spaghetti Melissa (κανονικά, gluten free, ολικής άλεσης ή με δίκοκκο σιτάρι)
-
3 αυγά
-
1 1/2 κούπα παρμεζάνα ή πεκορίνο ρομάνο
-
Σάλτσα marinara
-
Για τη σαλτσα marinara
-
250 γρ. συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας
-
100 γρ. πελτέ ντομάτας
-
1 σκελίδα σκόρδο
-
3 κ.σ. ελαιόλαδο
-
1/2 κ.σ. μαϊντανό
-
1/2 κ.γλ. ρίγανη
-
1/2 κ.γλ. αλάτι
-
1/4 κ.γλ. πιπέρι
-
1/2 κ.γλ. ζάχαρη
-
2 κούπες νερό
Τι κάνουμε
1
έγινε
|
Για τη marinaraΡίχνουμε όλα τα υλικά (εκτός από το νερό) στο multi και ανακατεύουμε. |
2
έγινε
|
Για τα donutsΣε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αυγά με την παρμεζάνα. |
3
έγινε
|
Προσθέτουμε την σάλτσα marinara, τον βασιλικό και ανακατεύουμε. |
4
έγινε
|
Ρίχνουμε μέσα τα μακαρόνια και το αλάτι και ανακατεύουμε. |
5
έγινε
|
Τοποθετούμε τα μακαρόνια στις ειδικές θήκες για donuts, τις οποίες έχουμε λαδώσει πολύ καλά. |
6
έγινε
|
Ψήνουμε στις 200°C για 10-15 λεπτά. |