Τι χρειαζόμαστε
-
150 γρ. μπρόκολο
-
500 γρ. τυρί γκούντα
-
200 γρ. τυρί έμενταλ
-
200 γρ. κασέρι γλυκό
-
120 γρ. βούτυρο
-
3 αυγά
-
500 ml. γάλα φρέσκο
-
170 ml. γάλα εβαπορέ
-
4 φύλλα κρούστας
-
Λίγο αλάτι
-
Λίγο πιπέρι
Τι κάνουμε
1
έγινε
|
Βράζουμε το μπρόκολο για 5 λεπτά και το πολτοποιούμε στο multi. |
2
έγινε
|
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε τα τυριά, το μπρόκολο, το βούτυρο, τα αυγά, τα γάλατα, πιπέρι και πολύ λίγο αλάτι. |
3
έγινε
|
Σε ένα πυρέξ στρώνουμε εναλλάξ ένα φύλλο κρούστας και από πάνω γέμιση, δεύτερο φύλλο και γέμιση κ.ό.κ. |
4
έγινε
|
Αφήνουμε το σουφλέ μία ώρα έξω από το ψυγείο. |
5
έγινε
|
Το ψήνουμε στους 160ºC για 1 ώρα. |
6
έγινε
|
Σερβίρεται ζεστό. |