rosti

0 0
rosti

Κοινοποιήστε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτήν τη διεύθυνση

Τι χρειαζόμαστε

Ρυθμίστε τις Μερίδες:
500 γρ. πατάτες
60 γρ. ζαμπόν ή γαλοπούλα κομμένα σε κυβάκια προαιρετικά
60 γρ. γραβιέρα
Λίγο αλάτι
Λίγο πιπέρι
4 κ.σ. λάδι
4 αυγά προαιρετικά

Σημειώστε αυτή τη συνταγή

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Χαρακτηριστικά:
  • Gluten Free
  • 45
  • Άτομα 4
  • Εύκολο

Τι χρειαζόμαστε

Κοινοποίηση
(Visited 2,349 times, 1 visits today)

Τι κάνουμε

1
έγινε

Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις ρίχνουμε σε μία κατσαρόλα με βραστό νερό για 5 λεπτά (δεν τις βάζουμε στο νερό από την αρχή).

2
έγινε

Τις στραγγίζουμε, τις αφήνουμε να φύγουν τα νερά τους και τις τρίβουμε στο χοντρό τρίφτη.

3
έγινε

Τις βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με τη γραβιέρα και τη γαλοπούλα (αν χρησιμοποιήσουμε) και τις ανακατεύουμε.

4
έγινε

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το λάδι και προσθέτουμε το μείγμα.

5
έγινε

Το μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 10-15 λεπτά, γυρίζοντάς το και πιέζοντάς το κάθε φορά που το γυρίζουμε.

6
έγινε

Τηγανίζουμε τα αυγά (αν τα προσθέσουμε στη συνταγή) και τα τοποθετούμε επάνω από το rosti.

themis

προηγούμενη
ψητά chicken nuggets με κρυμμένο καρότο
επόμενη
υγιεινά snacks χωρίς συντηρητικά με La vache qui rit
προηγούμενη
ψητά chicken nuggets με κρυμμένο καρότο
επόμενη
υγιεινά snacks χωρίς συντηρητικά με La vache qui rit