Τι χρειαζόμαστε
-
Για τη ζυμη
-
250 γρ. φαρίνα χωρίς γλουτένη
-
60 γρ. βούτυρο
-
60 γρ. μαργαρίνη
-
1/2 κ.σ. ζάχαρη
-
1/2 κ.γλ. αλάτι
-
1 αυγό
-
2 κ.σ. γιαούρτι
-
Για τη γεμιση
-
500 ml. κρέμα γάλακτος
-
3 φέτες χοντρά κομμένο ζαμπόν
-
2 φέτες χοντρά κομμένη γαλοπούλα
-
4 αυγά
-
1/3 κούπας γάλα εβαπορέ με χαμηλά λιπαρά
-
2 κ.σ. παρμεζάνα τριμμένη
-
Λίγο αλάτι
-
Λίγο φρέσκο πιπέρι
Τι κάνουμε
1
έγινε
|
Ετοιμαζουμε τη ζυμηΡίχνουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και τα ανακατεύουμε σε μέτρια ταχύτητα, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. |
2
έγινε
|
Ετοιμαζουμε τη γεμισηΑνακατεύουμε σε μπολ όλα τα υλικά (εκτός από την παρμεζάνα). |
3
έγινε
|
φτιαχνουμε την ταρταΡίχνουμε τη γέμιση στη βάση της τάρτας. |
4
έγινε
|
Πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα. |
5
έγινε
|
Ψήνουμε για 15 λεπτά στους 200ºC. |