νηστίσιμος κορμός με χαλβά

0 0
νηστίσιμος κορμός με χαλβά

Κοινοποιήστε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτήν τη διεύθυνση

Τι χρειαζόμαστε

200 γρ. κουβερτούρα
100 ml. ηλιέλαιο
20 ml. κονιάκ
400 γρ. χαλβά (όποιον θέλετε)
150 γρ. αμύγδαλα ψημένα ή φουντούκια

Σημειώστε αυτή τη συνταγή

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 4'15
  • Εύκολο

Τι χρειαζόμαστε

Κοινοποίηση
(Visited 710 times, 1 visits today)

Τι κάνουμε

1
έγινε

Κόβουμε το χαλβά σε κυβάκια.

2
έγινε

Βάζουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα και το ηλιέλαιο και τα λιώνουμε.
Αν δεν έχουμε μπεν μαρί, τα βάζουμε σε ένα μπολ, το τοποθετούμε επάνω από ένα κατσαρολάκι στο οποίο έχουμε βάλει λίγο νερό να βράζει (το νερό να μην ακουμπάει το μπολ) και τα ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα.

3
έγινε

Το κατεβάζουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το κονιάκ και ανακατεύουμε.

4
έγινε

Προσθέτουμε το χαλβά και τα αμύγδαλα (ή τα φουντούκια) και τα ανακατεύουμε καλά.

5
έγινε

Ρίχνουμε το μείγμα σε μία φόρμα για κέικ μακρόστενη, στρωμένη με λαδόκολλα.

6
έγινε

Το βάζουμε στην κατάψυξη για 4 ώρες (όπου και το διατηρούμε).

themis

προηγούμενη
pancakes μπανάνας χωρίς ζάχαρη
επόμενη
τα τυροπιτάκια της Βάσως με την πιο εύκολη ζύμη και τυριά Νάξου
προηγούμενη
pancakes μπανάνας χωρίς ζάχαρη
επόμενη
τα τυροπιτάκια της Βάσως με την πιο εύκολη ζύμη και τυριά Νάξου