Τι χρειαζόμαστε
-
700 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
-
3 κ.σ. ελαιόλαδο
-
1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
-
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
-
2 καρότα, ψιλοκομμένα
-
2 κολοκυθάκια, ψιλοκομμένα
-
600 ml. ζωμό κοτόπουλου
-
1/4 κούπας Worcester sauce
-
Λίγο φρέσκο πιπέρι
Τι κάνουμε
1
έγινε
|
Σε βαθύ αντικολλητικό σκεύος σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το σκόρδο. |
2
έγινε
|
Ρίχνουμε μέσα τον κιμά και τον μαγειρεύουμε μέχρι να μην βλέπουμε ροζ κομματάκια. |
3
έγινε
|
Προσθέτουμε τα καρότα και τα κολοκυθάκια και ανακατεύουμε για 3-4 λεπτά. |
4
έγινε
|
Ρίχνουμε το ζωμό, τη Worcester sauce και το πιπέρι και τα μαγειρεύουμε μέχρι να ρουφήξουν τα ζουμιά τους. |