Τι χρειαζόμαστε
-
400 γρ. κοράλλι Melissa ή ζυμαρικό Melissa χωρίς γλουτένη
-
2 κ.σ. βούτυρο
-
2 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις ή αλεύρι χωρίς γλουτένη
-
1 κούπα γάλα φρέσκο με χαμηλά λιπαρά
-
1 κούπα τυρί cheddar
-
1 κούπα τυρί γκούντα
-
2/3 κούπας πουρέ κουνουπιδιού
Τι κάνουμε
1
έγινε
|
Βράζουμε λίγο κουνουπίδι και το πολτοποιούμε στο μούλτι. |
2
έγινε
|
Βράζουμε το κοράλλι. |
3
έγινε
|
Σε ένα αντικολλητικό σκεύος ρίχνουμε το βούτυρο με το αλεύρι. |
4
έγινε
|
Μόλις αναμειχθούν, προσθέτουμε το γάλα και μόλις ζεσταθεί λίγο και ομογενοποιηθεί το μείγμα ρίχνουμε και τα τυριά με το κουνουπίδι. |
5
έγινε
|
Προσθέτουμε το κοράλλι και ανακατεύουμε. |
6
έγινε
|
Τα σερβίρουμε ζεστά. |