Τι χρειαζόμαστε
-
500 γρ. κολοκύθα
-
3 κ.σ. ελαιόλαδο
-
1 κρεμμύδι
-
1 γλυκοπατάτα
-
Χυμό από ένα πορτοκάλι
-
2 1/2 κούπες νερό
-
Λίγο αλάτι
-
Λίγο φρέσκο πιπέρι
Τι κάνουμε
1
έγινε
|
Κόβουμε την κολοκύθα, το κρεμμύδι και τη γλυκοπατάτα σε μεσαία κομμάτια. |
2
έγινε
|
Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε μία κατσαρόλα και τα βράζουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι να απορροφηθεί σχεδόν όλο το νερό. |
3
έγινε
|
Αφήνουμε να κρυώσει λίγο, τη ρίχνουμε στο μπλέντερ και την πολτοποιούμε. |