κανελόνια γεμιστά με λαχανικά

0 0
κανελόνια γεμιστά με λαχανικά

Κοινοποιήστε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτήν τη διεύθυνση

Τι χρειαζόμαστε

Ρυθμίστε τις Μερίδες:
1 πακέτο κανελόνια Melissa
150 γρ. κεφαλογραβιέρα, τριμμένη
100 γρ. κεφαλοτύρι, τριμμένο
Για τη σαλτσα
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο
3 ντομάτες, πολτοποιημένες ή μία συσκευασία αποφλοιωμένα ντοματάκια (τα οποία πολτοποιούμε)
Λίγο αλάτι
Λίγο πιπέρι
1 κ.γλ. ζάχαρη
Για τη γεμιση
1 κολοκυθάκι
5 καρότα
1/2 μπρόκολο
8 μανιτάρια λευκά
1 κρεμμύδι, πολτοποιημένο
4 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι

Σημειώστε αυτή τη συνταγή

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Αν νομίζετε ότι να κανελόνια τρώγονται μόνο με κιμά, κάνετε μεγάλο λάθος!

  • 1'10
  • Άτομα 6
  • Μεσαίο

Τι χρειαζόμαστε

  • Για τη σαλτσα

  • Για τη γεμιση

Κοινοποίηση
(Visited 565 times, 1 visits today)

Τι κάνουμε

1
έγινε

Ετοιμαζουμε τη σαλτσα

Σοτάρουμε το σκόρδο στο ελαιόλαδο.

2
έγινε

Προσθέτουμε τις ντομάτες, το αλάτι, το πιπέρι, τη ζάχαρη και 1 κούπα νερό και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά να γίνει η σάλτσα (δεν τη θέλουμε πηχτή).

3
έγινε

Ετοιμαζουμε τη γεμιση

Βάζουμε σε έναν επεξεργαστή τροφίμων ή σε μουλτι το κολοκυθάκι, τα καρότα, το μπρόκολο και τα μανιτάρια και τα πολτοποιούμε.

4
έγινε

Σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι στο λάδι.

5
έγινε

Ρίχνουμε τα πολτοποιημένα λαχανικά, 1 κούπα νερό, αλάτι, πιπέρι και τα αφήνουμε 5-7 λεπτά να μαλακώσουν.

6
έγινε

Φτιαχνουμε τα κανελονια

Γεμίζουμε τα κανελόνια με τη γέμιση των λαχανικών και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί.

7
έγινε

Τα περιχύνουμε με τη σάλτσα ντομάτας.

8
έγινε

Ρίχνουμε τα τυριά από επάνω.

9
έγινε

Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30-40 λεπτά (τα 25 πρώτα λεπτά έχουμε το ταψί σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο).

themis

προηγούμενη
γεμιστά με κιμά και λαχανικά
επόμενη
τοστ στο ταψί
προηγούμενη
γεμιστά με κιμά και λαχανικά
επόμενη
τοστ στο ταψί