Τι χρειαζόμαστε
-
1 πακέτο Spaghetti Melissa (κανονικά, gluten free, ολικής άλεσης ή με δίκοκκο σιτάρι)
-
1 μπρόκολο
-
3 κ.σ. ελαιόλαδο
-
1/4 κ.γλ. σκόνη σκόρδου
-
1/4 κούπας κρέμα γάλακτος
-
Λίγο αλάτι
-
Λίγο φρέσκο πιπέρι
Τι κάνουμε
1
έγινε
|
Πλένουμε και κόβουμε το μπρόκολο σε μικρά μπουκετάκια. |
2
έγινε
|
Βράζουμε τα spaghetti 1 λεπτό λιγότερο από αυτό που αναγράφεται στη συσκευασία. |
3
έγινε
|
Ρίχνουμε το λάδι μαζί με τη σκόνη σκόρδου και το μπρόκολο σε ένα βαθύ αντικολλητικό σκεύος και τα σοτάρουμε για 1-2'. |
4
έγινε
|
Προσθέτουμε τα spaghetti, την κρέμα, λίγο αλάτι και λίγο φρέσκο πιπέρι και τα ανακατεύουμε. |