Τι χρειαζόμαστε
- 
                                          1 κιλό φτερούγες κοτόπουλου
- 
                                          4 μεγάλα κρεμμύδια χοντροκομμένα
- 
                                          2 σκελίδες σκόρδο
- 
                                          1 κούπα σάλτσα σόγιας
- 
                                          1/5 κούπας αραβοσιτέλαιο
- 
                                          Λίγο πιπέρι
- 
                                          
Τι κάνουμε
| 1 έγινε | Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε μία μικρή κατσαρόλα. | 
| 2 έγινε | Προσθέτουμε νερό μέχρι να καλύψει τις φτερούγες. | 
| 3 έγινε | Μόλις αρχίσει να παίρνει βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μισό, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και το αφήνουμε να βράσει μέχρι να πήξει η σάλτσα. | 
| 4 έγινε | Σερβίρουμε με ρύζι της αρεσκείας μας. | 

 
      


 
                 
                



