Τι χρειαζόμαστε
-
1 κιλό φτερούγες κοτόπουλου
-
4 μεγάλα κρεμμύδια χοντροκομμένα
-
2 σκελίδες σκόρδο
-
1 κούπα σάλτσα σόγιας
-
1/5 κούπας αραβοσιτέλαιο
-
Λίγο πιπέρι
-
Τι κάνουμε
1
έγινε
|
Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε μία μικρή κατσαρόλα. |
2
έγινε
|
Προσθέτουμε νερό μέχρι να καλύψει τις φτερούγες. |
3
έγινε
|
Μόλις αρχίσει να παίρνει βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μισό, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και το αφήνουμε να βράσει μέχρι να πήξει η σάλτσα. |
4
έγινε
|
Σερβίρουμε με ρύζι της αρεσκείας μας. |