Τι χρειαζόμαστε
-
50 γρ. νιφάδες βρώμης
-
2 κ.σ. ηλιόσπορος
-
1 κ.σ. κολοκυθόσπορος
-
3 γεμάτες μέλι
-
1 κεσεδάκι γιαούρτι
-
1 μπανάνα
-
1 ακτινίδιο
Τι κάνουμε
1
έγινε
|
Κόβουμε τη μπανάνα και το ακτινίδιο σε τετραγωνάκια. |
2
έγινε
|
Τοποθετούμε τις νιφάδες βρώμης σε ένα τηγάνι και τις αφήνουμε για 3-4 λεπτά, ανακατεύοντας για να μην καούν. |
3
έγινε
|
Προσθέτουμε τον ηλιόσπορο και τον κολοκυθόσπορο, ανακατεύοντας μέχρι να αποκτήσουν ένα χρυσαφένιο χρώμα (3 λεπτά περίπου). |
4
έγινε
|
Κατεβάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά και προσθέτουμε το μέλι. |
5
έγινε
|
Τοποθετούμε σε ποτηράκια το μείγμα των σπόρων, από πάνω το γιαούρτι και από επάνω τα φρούτα. |