Τι χρειαζόμαστε
- 
                                          8 κρόκους αυγού
- 
                                          60 γρ. κορν φλάουρ
- 
                                          1 lt φρέσκο γάλα πλήρες
- 
                                          200 γρ. ζάχαρη
- 
                                          1 στικ βανίλιας ή 1 κ.γλ. εκχύλισμα βανίλιας
- 
                                          30 φράουλες (περίπου)
Τι κάνουμε
| 1 έγινε | Βάζουμε σε ένα μπολ τους κρόκους και το κορν φλάουρ και τα χτυπάμε με το σύρμα (αυγοδάρτη). | 
| 2 έγινε | Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι το γάλα, τη ζάχαρη και τη βανίλια και τα αφήνουμε να πάρουν μία βράση. | 
| 3 έγινε | Ρίχνουμε σιγά σιγά με μία κουτάλα το μισό γάλα που έχει βράσει μέσα στο μπολ με τα αυγά και ανακατεύουμε. | 
| 4 έγινε | Βάζουμε ξανά την κατσαρόλα με το μισό γάλα που έχει μείνει στο μάτι και ρίχνουμε μέσα το μείγμα των αυγών. | 
| 5 έγινε | Τα αφήνουμε να πάρουν μία βράση (ουσιαστικά να πήξουν). | 
| 6 έγινε | Μεταφέρουμε την κρέμα μας σε ένα μπολ, την καλύπτουμε με μία διάφανη μεμβράνη (η οποία θέλουμε να εφάπτεται στην κρέμα) και την βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες. | 
| 7 έγινε | Μόλις είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε το γλυκό μας, βγάζουμε την κρέμα από το ψυγείο και τη χτυπάμε στο μίξερ για μισό λεπτό να αφρατέψει. | 
| 8 έγινε | Την μεταφέρουμε σε ένα μπολ, τοποθετούμε τις φράουλες από επάνω και σερβίρουμε. | 
| 9 έγινε | ΣΗΜΕΙΩΣΗΤο γλυκό αυτό μπορούμε να το σερβίρουμε με όποιο φρούτο τραβάει η όρεξη μας ή ακόμα και με πολλά φρούτα μαζί. | 

 
      

 
                 
                



