burger γαλοπούλας
με κρυμμενα σπαραγγια

0 0
burger γαλοπούλας

Κοινοποιήστε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτήν τη διεύθυνση

Σημειώστε αυτή τη συνταγή

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Don't u just love a juicy burger?

  • 50
  • Άτομα 8
  • Εύκολο

Τι χρειαζόμαστε

Κοινοποίηση

Τα burger τα αγαπώ. Πάντα τα αγαπούσα. Τα λάτρεψα, όταν έμεινα στη Νέα Υόρκη.

Τόσο πολύ, που ονόμασα τον σκύλο μου Burger!

Τι θέμα μας εδώ είναι ότι τα αγαπούν και όλα τα παιδιά. Και το ακόμα καλύτερο είναι ότι μέσα τους μπορείς να κρύψεις ό,τι καλό θέλεις.

Ο κιμάς βλέπεις, ενδείκνυται για καμουφλάζ. Ακόμα και αν είναι κιμάς γαλοπούλας ή κοτόπουλου (γιατί ο μοσχαρίσιος είναι η χαρά της μάνας που κρύβει μέσα ό,τι θέλει).

Αποτέλεσμα; Το παιδάκι σου δεν καταλαβαίνει τίποτα, γλείφει τα δαχτυλάκια του και είμαστε όλοι happy!

 

(Visited 870 times, 1 visits today)

Τι κάνουμε

1
έγινε

Ρίχνουμε σε βαθύ πιάτο το γάλα και το ψωμί, το αφήνουμε να μαλακώσει για 10 λεπτά και το στραγγίζουμε.

2
έγινε

Τρίβουμε τα σπαράγγια, το κρεμμύδι και τη ντομάτα.

3
έγινε

Βάζουμε σε μπολ όλα τα υλικά και τα ζυμώνουμε.

4
έγινε

Πλάθουμε τα μπιφτέκια και τα ψήνουμε στους 180ºC για 20-30 λεπτά ή στο γκριλ.

5
έγινε

Τοποθετούμε τα μπιφτέκια ανάμεσα σε ψωμάκια για burger.
Συνοδεύουμε με ντομάτα, κρεμμύδι, μαρούλι ή ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή μας.

themis

προηγούμενη
γιουβαρλάκια με κρυμμένο λάχανο
επόμενη
Spaghetti pizza
προηγούμενη
γιουβαρλάκια με κρυμμένο λάχανο
επόμενη
Spaghetti pizza