Τι χρειαζόμαστε
-
160 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
-
50 γρ. κακάο
-
1/2 κ.γλ. baking powder
-
1/4 .γλ. αλάτι
-
50 γρ. βούτυρο λιωμένο
-
100 γρ. ζάχαρη καστανή μαλακιά
-
100 γρ. ζάχαρη λευκή
-
2 αυγά χτυπημένα
-
1 κ.γλ. εκχύλισμα βανίλιας
-
100 γρ. σταγόνες σοκολάτας
-
1 μεσαίο κολοκυθάκι τριμμένο
Τι κάνουμε
1
έγινε
|
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C. |
2
έγινε
|
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα ξηρά υλικά (αλεύρι, κακάο, baking powder, αλάτι). |
3
έγινε
|
Ανακατεύουμε σε ένα άλλο μπολ το βούτυρο, τις ζάχαρες και τα αυγά. |
4
έγινε
|
Ρίχνουμε τα υλικά του ενός μπολ μέσα στο άλλο, προσθέτουμε το κολοκυθάκι και ανακατεύουμε με μία μαρίζ ή ένα κουτάλι. |
5
έγινε
|
Προσθέτουμε τη σοκολάτα. |
6
έγινε
|
Τοποθετούμε το μίγμα σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψάκι και ψήνουμε για 20-30 λεπτά (κάνουμε το τεστ της οδοντογλυφίδας και αν βγει καθαρή, το brownie είναι έτοιμο). |