μπιφτέκια γαλοπούλας
με σπαραγγια

0 0
μπιφτέκια γαλοπούλας

Κοινοποιήστε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτήν τη διεύθυνση

Τι χρειαζόμαστε

Ρυθμίστε τις Μερίδες:
100 γρ. ψίχα μπαγιάτικου ψωμιού
1 κούπα γάλα
2 σπαράγγια
1 κρεμμύδι
1 ντομάτα
500 γρ. κιμά γαλοπούλας
1 αυγό
1/3 κούπας τριμμένη φρυγανιά
1/4 κούπας ελαιόλαδο
Λίγο αλάτι
Λίγο πιπέρι
Λίγο τυρί κίτρινο προαιρετικά

Σημειώστε αυτή τη συνταγή

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Χαρακτηριστικά:
  • Gluten Free

Για μπιφτέκια χωρίς γλουτένη χρησιμοποιούμε ψωμί και φρυγανιά χ.γ.

  • 35
  • Άτομα 4
  • Εύκολο

Τι χρειαζόμαστε

Κοινοποίηση
(Visited 881 times, 1 visits today)

Τι κάνουμε

1
έγινε

Σε ένα βαθύ πιάτο ρίχνουμε το γάλα και το ψωμί.
Το αφήνουμε να μαλακώσει για 10 λεπτά και το στραγγίζουμε.

2
έγινε

Τρίβουμε σε ένα μεγάλο μπολ τα σπαράγγια, το κρεμμύδι και τη ντομάτα.

3
έγινε

Προσθέτουμε τον κιμά, το αυγό, την τριμμένη φρυγανιά, το ψωμί, το λάδι, αλάτι, πιπέρι και τα ζυμώνουμε.

4
έγινε

Πλάθουμε τα μπιφτέκια και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
Αν θέλουμε τα γεμίζουμε με λίγο τυρί της επιλογής μας.

5
έγινε

Ψήνουμε στο γκριλ για 15 λεπτά περίπου.

themis

προηγούμενη
spring rolls
επόμενη
κινέζικο με gluten free spaghetti
προηγούμενη
spring rolls
επόμενη
κινέζικο με gluten free spaghetti