Τι χρειαζόμαστε
-
100 γρ. ψίχα μπαγιάτικου ψωμιού
-
1 κούπα γάλα
-
2 σπαράγγια
-
1 κρεμμύδι
-
1 ντομάτα
-
500 γρ. κιμά γαλοπούλας
-
1 αυγό
-
1/3 κούπας τριμμένη φρυγανιά
-
1/4 κούπας ελαιόλαδο
-
Λίγο αλάτι
-
Λίγο πιπέρι
-
Λίγο τυρί κίτρινοπροαιρετικά
Τι κάνουμε
1
έγινε
|
Σε ένα βαθύ πιάτο ρίχνουμε το γάλα και το ψωμί. |
2
έγινε
|
Τρίβουμε σε ένα μεγάλο μπολ τα σπαράγγια, το κρεμμύδι και τη ντομάτα. |
3
έγινε
|
Προσθέτουμε τον κιμά, το αυγό, την τριμμένη φρυγανιά, το ψωμί, το λάδι, αλάτι, πιπέρι και τα ζυμώνουμε. |
4
έγινε
|
Πλάθουμε τα μπιφτέκια και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. |
5
έγινε
|
Ψήνουμε στο γκριλ για 15 λεπτά περίπου. |