Τι χρειαζόμαστε
-
1/4 κούπας ελαιόλαδο
-
2 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
-
250 γρ. μανιτάρια πλευρώτους, κομμένα σε μπουκιές
-
2 μικρές πατάτες, κομμένες σε μπουκιές
-
1 κολοκυθάκι, κομμένο σε μπουκιές
-
2 καρότα, κομμένα σε ροδέλες
-
1 κούπα λευκό κρασί
-
500 γρ. αρακά
-
2 κ.σ. άνηθο, ψιλοκομμένο
-
Χυμό από ένα λεμόνι
-
Αλάτι
-
Πιπέρι
-
1 1/2 κούπα νερό
Τι κάνουμε
1
έγινε
|
Σοτάρουμε σε αντικολλητικό σκεύος τα κρεμμυδάκια στο ελαιόλαδο. |
2
έγινε
|
Προσθέτουμε τα πλευρώτους, τις πατάτες, το κολοκυθάκι και τα καρότα και τα ανακατεύουμε για 1 λεπτό. |
3
έγινε
|
Ρίχνουμε το κρασί, τα ανακατεύουμε και τα αφήνουμε για 10 λεπτά. |
4
έγινε
|
Προσθέτουμε τον αρακά, τον άνηθο, το χυμό λεμονιού, αλάτι, πιπέρι και το νερό και τα αφήνουμε να σιγομαγειρευτούν μέχρι να ρουφήξουν τα ζουμιά τους. |