Τι χρειαζόμαστε
-
100 γρ. σιμιγδάλι χονδρό Melissa
-
500 ml. γάλα
-
3 κ.σ. κακάο
-
1 κ.γλ. βανίλια
-
2 1/2 κ.σ. καστανή ζάχαρη
Τι κάνουμε
1
έγινε
|
Βάζουμε σε μία κατσαρόλα το γάλα, το κακάο, τη βανίλια και τη ζάχαρη και τα αφήνουμε μέχρι να ζεσταθούν (και να λιώσει η ζάχαρη). |
2
έγινε
|
Προσθέτουμε το σιμιγδάλι και τα ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πήξει. |
3
έγινε
|
Τοποθετούμε το μείγμα σε μικρά φορμάκια και το αφήνουμε να κρυώσει. |