Τι χρειαζόμαστε
-
4 φιλέτα μπακαλιάρου
-
1 κ.σ. ελαιόλαδο
-
1 1/2 κούπα corn flakes ή corn flakes χωρίς γλουτένη
-
1 κ.σ. μουστάρδα Dijon
-
1 αυγό
-
Λίγο αλάτι
-
Λίγο πιπέρι
Τι κάνουμε
1
έγινε
|
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200ºC. |
2
έγινε
|
Θρυμματίζουμε τα corn flakes στο μούλτι και τα βάζουμε σε ένα μπολ. |
3
έγινε
|
Ανακατεύουμε σε άλλο μπολ το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το αυγό, το αλάτι και το πιπέρι. |
4
έγινε
|
Περνάμε τα φιλέτα του μπακαλιάρου πρώτα από το μπολ με το αυγό και μετά από το μπολ με τα δημητριακά. |
5
έγινε
|
Τα στρώνουμε σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και τα ψήνουμε για 15 περίπου λεπτά (αναλόγως το μέγεθος του μπακαλιάρου). |
6
έγινε
|
Σερβίρουμε με βραστά λαχανικά, ψητή πατάτα, πουρέ ή ρύζι. |