Τι χρειαζόμαστε
-
500 γρ. μπρόκολο Μπάρμπα Στάθης
-
2 αυγά
-
80 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
-
80 γρ. τριμμένο τυρί cheddar
-
1 κ.γλ. ρίγανη
-
Για τη σαλτσα ντοματας
-
1 ντομάτα στον τρίφτη Μπάρμπα Στάθης (450 γρ.)
-
2 κ.σ. ελαιόλαδο
-
1 κ.γλ. ζάχαρη
-
1/2 κ.γλ. αλάτι
-
3 κ.γλ. ξύδι Balsamico
-
Toppings
-
150 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη
-
10 τοματίνια
Τι κάνουμε
1
έγινε
|
Για τη σαλτσα ντοματαςΒάζουμε όλα τα υλικά το μούλτι και τα ανακατεύουμε καλά. |
2
έγινε
|
Για την pizzaΒράζουμε το μπρόκολο για 6-7 λεπτά. |
3
έγινε
|
Βάζουμε σε ένα μπολ το μπρόκολο, τα τυριά, τα αυγά, την ρίγανη και το αλάτι και τα ανακατεύουμε καλά. |
4
έγινε
|
Απλώνουμε με τα χέρια μας το μίγμα σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και δημιουργούμε μία στρογγυλή βάση πίτσας. |
5
έγινε
|
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C, στις αντιστάσεις, για 25 λεπτά, μέχρι να ροδίσει η βάση. |
6
έγινε
|
Απλώνουμε στην πίτσα την σάλτσα, ρίχνουμε το τυρί και τα τοματίνια και ψήνουμε για άλλα 10 λεπτά. |