Τι χρειαζόμαστε
-
2 αγκινάρες
-
1 κιλό πατάτες
-
2 κ.σ. βούτυρο
-
1 κούπα γάλα
-
Λίγο αλάτι
-
Λίγο πιπέρι
Τι κάνουμε
1
έγινε
|
Βράζουμε τις καρδιές από τις αγκινάρες και τις πολτοποιούμε στο μπλέντερ. |
2
έγινε
|
Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες, τις βάζουμε σε κατσαρόλα και τις καλύπτουμε με κρύο νερό το οποίο έχουμε αλατίσει. |
3
έγινε
|
Βάζουμε τις πατάτες ξανά στην κατσαρόλα, προσθέτουμε τις αγκινάρες, το βούτυρο, το γάλα, αλάτι και πιπέρι και πολτοποιούμε είτε με το μίξερ χειρός, είτε με το πρες πουρέ. |