Τι χρειαζόμαστε
-
2 μεγάλα μήλα
-
1/2 κούπα ζάχαρη
-
1/2 κ.σ. κανέλα
Τι κάνουμε
1
έγινε
|
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 100°C. |
2
έγινε
|
Ανακατεύουμε σε ένα μικρό μπολ τη ζάχαρη με την κανέλα. |
3
έγινε
|
Αφαιρούμε τα κουκούτσια από τα μήλα και τα κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες με ένα μαντολίνο (αν δεν έχουμε, χρησιμοποιούμε μαχαίρι, απλώς προσπαθούμε να τα κόψουμε όσο το δυνατόν πιο λεπτά, για να γίνουν τα chips τραγανά). |
4
έγινε
|
Απλώνουμε σε ένα ταψί αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και τοποθετούμε τις φέτες των μήλων τη μία δίπλα στην άλλη. |
5
έγινε
|
Τα πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη & την κανέλα. |
6
έγινε
|
Τα ψήνουμε για 1 1/2- 2 ώρες γυρίζοντάς τα κάθε μισή ώρα. |
7
έγινε
|
Τα μεταφέρουμε σε μία σχάρα για να κρυώσουν. |
8
έγινε
|
Τα αποθηκεύουμε σε ένα αεροστεγές δοχείο. |