επιδόρπιο γιαουρτιού
σε ποτηρακι

0 0
επιδόρπιο γιαουρτιού

Κοινοποιήστε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτήν τη διεύθυνση

Τι χρειαζόμαστε

Ρυθμίστε τις Μερίδες:
50 γρ. νιφάδες βρώμης
2 κ.σ. ηλιόσπορος
1 κ.σ. κολοκυθόσπορος
3 γεμάτες μέλι
1 κεσεδάκι γιαούρτι
1 μπανάνα
1 ακτινίδιο

Σημειώστε αυτή τη συνταγή

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Χαρακτηριστικά:
  • Gluten Free

Μπορεί να γίνει με ό,τι φρούτο τραβάει η όρεξή μας.

  • 15
  • Άτομα 3
  • Εύκολο

Τι χρειαζόμαστε

Κοινοποίηση
(Visited 1,979 times, 1 visits today)

Τι κάνουμε

1
έγινε

Κόβουμε τη μπανάνα και το ακτινίδιο σε τετραγωνάκια.

2
έγινε

Τοποθετούμε τις νιφάδες βρώμης σε ένα τηγάνι και τις αφήνουμε για 3-4 λεπτά, ανακατεύοντας για να μην καούν.

3
έγινε

Προσθέτουμε τον ηλιόσπορο και τον κολοκυθόσπορο, ανακατεύοντας μέχρι να αποκτήσουν ένα χρυσαφένιο χρώμα (3 λεπτά περίπου).

4
έγινε

Κατεβάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά και προσθέτουμε το μέλι.
Ανακατεύουμε μέχρι να μελωθούν όλοι οι σπόροι και τους αφήνουμε να κρυώσουν λίγο.

5
έγινε

Τοποθετούμε σε ποτηράκια το μείγμα των σπόρων, από πάνω το γιαούρτι και από επάνω τα φρούτα.

themis

προηγούμενη
κλασσική και ελληνική πίτσα με βάση από κολοκυθάκι
επόμενη
“τηγανιτές” πατάτες φούρνου
προηγούμενη
κλασσική και ελληνική πίτσα με βάση από κολοκυθάκι
επόμενη
“τηγανιτές” πατάτες φούρνου