chips μήλου

1 0
chips μήλου

Κοινοποιήστε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτήν τη διεύθυνση

Τι χρειαζόμαστε

2 μεγάλα μήλα
1/2 κούπα ζάχαρη
1/2 κ.σ. κανέλα

Σημειώστε αυτή τη συνταγή

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Χαρακτηριστικά:
  • Gluten Free
  • 2
  • Εύκολο

Τι χρειαζόμαστε

Κοινοποίηση
(Visited 1,215 times, 1 visits today)

Τι κάνουμε

1
έγινε

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 100°C.

2
έγινε

Ανακατεύουμε σε ένα μικρό μπολ τη ζάχαρη με την κανέλα.

3
έγινε

Αφαιρούμε τα κουκούτσια από τα μήλα και τα κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες με ένα μαντολίνο (αν δεν έχουμε, χρησιμοποιούμε μαχαίρι, απλώς προσπαθούμε να τα κόψουμε όσο το δυνατόν πιο λεπτά, για να γίνουν τα chips τραγανά).

4
έγινε

Απλώνουμε σε ένα ταψί αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και τοποθετούμε τις φέτες των μήλων τη μία δίπλα στην άλλη.

5
έγινε

Τα πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη & την κανέλα.

6
έγινε

Τα ψήνουμε για 1 1/2- 2 ώρες γυρίζοντάς τα κάθε μισή ώρα.

7
έγινε

Τα μεταφέρουμε σε μία σχάρα για να κρυώσουν.

8
έγινε

Τα αποθηκεύουμε σε ένα αεροστεγές δοχείο.

themis

προηγούμενη
λαβράκι με λαχανικά
επόμενη
τάρτα με μπρόκολο και γαλοπούλα
προηγούμενη
λαβράκι με λαχανικά
επόμενη
τάρτα με μπρόκολο και γαλοπούλα